Onze diensten

Sinds wij in 2015 ons vertaalbedrijf startten, hebben wij kennis opgebouwd in diverse bedrijfstakken. Toch vertalen en/of reviseren wij niet alle soorten teksten. Voor juridische en medische documenten verwijzen wij u alvast graag door naar een van onze collega's.

Vertalingen

Met aandacht voor detail

Wij vertalen uw documenten uit en naar het Nederlands, Engels en Frans. Vanzelfsprekend blijft uw verschafte informatie steeds confidentieel. 
Na inzage van uw tekst, die wij graag ontvangen in een Word- of Pdf-document, kunnen wij eventueel ook Italiaans, Spaans en Chinees naar Nederlands aanbieden. U ontvangt steeds dezelfde dag een vrijblijvende offerte. 

Onze specialisaties:
- Sales & Marketing
- HR
- Interne en externe bedrijfscommunicatie
- Hernieuwbare energie
- Automotive
- Immobiliën
- Biografieën

Wenst u een vertaling uit of naar een andere taal? Dat kan via ons. Wij nemen dan contact op met een van onze collega-vertalers. Zo hoeft u niet verder te zoeken en heeft u slechts één aanspreekpunt.
Handig, toch? 

Checking Text on a Document

Revisies

Omdat het ook anders kan

Heeft u een persbericht dat gepubliceerd moet worden, maar bent u niet zeker van de schrijfstijl? Of had u uw brochure voor de zekerheid toch graag een keertje laten nalezen, zodat uw potentiële klanten geen spellingfouten meer vinden en uw imago er niet onder lijdt? 
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Taal is immers onze passie! Wij corrigeren en/of (her)schrijven met plezier al uw tekstmateriaal in het Nederlands en houden hierbij rekening met uw doelgroep.

Discussing the Numbers

+32 485 40 88 41

©2019 Linguaphile

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now